home | contact | reageren | disclaimer  
   
  home  >  projecten    
Conflict
Pappen en nathouden is niet Luigi van Leeuwenís stijl. Hij mag graag een robbertje vechten en zo wordt hij in bestuurlijke kringen ook gekend: een licht corporale stijl met directe aanspreekmethode.... Lees verder en bekijk de projecten »

de Bouw
Luigi van Leeuwen heeft altijd al iets met de Bouw gehad! Dat moet toch haast zijn Rotterdamse achtergrond zijn: hij groeide op in een stad in (weder)opbouw. En Luigi bleef bouwen. Hij was een bouwende burgemeester.... Lees verder en bekijk de projecten »

Openbaar Bestuur
Het openbaar bestuur moet openbaar besturen. En de gemakkelijkste manier om dat te realiseren is via sturing op middelen. Vanuit een klassiek-liberale visie op de rol van de overheid en een gepaste bevlogenheid over.... Lees verder en bekijk de projecten »

Innovatie
We moeten oppassen dat dit woord niet een clichť begint te worden. Waar een paar jaar geleden duurzaamheid stond (en daarvoor veiligheid en weer daarvoor milieu) staat nu innovatie. Hoe meer kabinetsbeleid overigens op dat punt.... Lees verder en bekijk de projecten »

Openbare financiŽn
In zijn Bijzonder Hoogleraarschap Openbare FinanciŽn voor de lagere overheden heeft Luigi van Leeuwen al zijn interesse, ervaring, kennis en politieke drive samen laten komen. Openbare financiŽn is eigenlijk the core of his trade.... Lees verder en bekijk de projecten »

Leiderschap en opvolging
Luigi van Leeuwen is een partnerschap aangegaan met Engineers-Inside om ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf te kunnen adviseren over vraagstukken beftreffende leiderschap en opvolging. Lees verder en bekijk de projecten »