luigi van leeuwen advise luigi
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Burgers kunnen zich nauwelijks uitspreken over keuzen, en worden steeds ontevredener. Nu de systematiek van het Gemeentefonds ook nog eens tot perverse prikkels leidt, wordt het tijd voor een ander concept. Prof. Luigi van Leeuwen stelt in zijn afscheidsrede voor om vooral in te zetten op kostensturing. Het moet maar eens afgelopen zijn met Spendierfreudigkeit.” Lees het hele artikel »»  
luigi mediation and advise van leeuwen van leeuwen mediation and advise
 
In zijn Bijzonder Hoogleraarschap Openbare FinanciŽn voor de lagere overheden heeft Luigi van Leeuwen al zijn interesse, ervaring, kennis en politieke drive samen laten komen. Openbare financiŽn is eigenlijk the core of his trade. Richtinggevend voor zijn visie op veel zaken, van dualisme tot ruimtelijke ordening!

Lees verder »»

 
Pappen en nathouden is niet Luigi van Leeuwenís stijl. Hij mag graag een robbertje vechten en zo wordt hij in bestuurlijke kringen ook gekend: een licht corporale stijl met directe aanspreekmethode. Een echte VVDíer zo op het eerste gezicht. Maar mind you, zeer geŽngageerd! En met het vorderen der jaren nog een goede mediator geworden ook!

Lees verder »»

 
mediation luigi mediation and advise luigi advise