burgemeester mediation luigi
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Ik zie te weinig leiderschap in overheidskringen en te veel pretenties om zaken maar ‘even’ van bovenaf op te leggen. We staan voor de taak om de burgers veel meer bij het beleid en de uitvoering te betrekken.” Lees het hele artikel »»  
mediation and advise van leeuwen advise burgemeester zoetermeer mediation and advise
 
We moeten oppassen dat dit woord niet een cliché begint te worden. Waar een paar jaar geleden duurzaamheid stond ( en daarvoor veiligheid en weer daarvoor milieu) staat nu innovatie. Hoe meer kabinetsbeleid overigens op dat punt, hoe meer we achter lijken te lopen. Luigi van Leeuwen vindt ook dat we achterlopen. En dat komt dan omdat het ons aan ondernemerschap ontbreekt. Maar wat weet een ex-burgervader nu van ondernemerschap? Try him!

Lees verder »»

 
Luigi van Leeuwen heeft altijd al iets met de Bouw gehad! Dat moet toch haast zijn Rotterdamse achtergrond zijn: hij groeide op in een stad in (weder)opbouw. En Luigi bleef bouwen. Hij was een bouwende burgemeester. Zowel in Capelle als in Zoetermeer zijn onder zijn bestuur heel veel projecten verzonnen, ontwikkeld en gebouwd. Dat heeft hem veel kennis opgeleverd over deze sector. En een visie op wat daar nog kan verbeteren!

Lees verder »»

 
luigi van leeuwen mediation burgemeester zoetermeer van leeuwen luigi