luigi van leeuwen burgemeester mediation
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Het accent moet verschuiven van beleid naar uitvoering. Van het Stadhuis naar de wijkmanagers. De verantwoordelijkheid moet worden gelegd bij de instantie die het waar kan maken, daar de middelen voor zou moeten hebben en er - door burgers en politiek - op kan worden aangesproken.” Lees het hele artikel »»  
luigi advise luigi van leeuwen luigi burgemeester
 
Luigi van Leeuwen heeft altijd al iets met de Bouw gehad! Dat moet toch haast zijn Rotterdamse achtergrond zijn: hij groeide op in een stad in (weder)opbouw. En Luigi bleef bouwen. Hij was een bouwende burgemeester. Zowel in Capelle als in Zoetermeer zijn onder zijn bestuur heel veel projecten verzonnen, ontwikkeld en gebouwd. Dat heeft hem veel kennis opgeleverd over deze sector. En een visie op wat daar nog kan verbeteren!

Lees verder »»

 
In zijn Bijzonder Hoogleraarschap Openbare FinanciŽn voor de lagere overheden heeft Luigi van Leeuwen al zijn interesse, ervaring, kennis en politieke drive samen laten komen. Openbare financiŽn is eigenlijk the core of his trade. Richtinggevend voor zijn visie op veel zaken, van dualisme tot ruimtelijke ordening!

Lees verder »»

 
burgemeester van leeuwen mediation and advise van leeuwen burgemeester