mediation mediation and advise luigi
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Het accent moet verschuiven van beleid naar uitvoering. Van het Stadhuis naar de wijkmanagers. De verantwoordelijkheid moet worden gelegd bij de instantie die het waar kan maken, daar de middelen voor zou moeten hebben en er - door burgers en politiek - op kan worden aangesproken.” Lees het hele artikel »»  
luigi luigi advise luigi luigi van leeuwen
 
In zijn Bijzonder Hoogleraarschap Openbare FinanciŽn voor de lagere overheden heeft Luigi van Leeuwen al zijn interesse, ervaring, kennis en politieke drive samen laten komen. Openbare financiŽn is eigenlijk the core of his trade. Richtinggevend voor zijn visie op veel zaken, van dualisme tot ruimtelijke ordening!

Lees verder »»

 
We moeten oppassen dat dit woord niet een clichť begint te worden. Waar een paar jaar geleden duurzaamheid stond ( en daarvoor veiligheid en weer daarvoor milieu) staat nu innovatie. Hoe meer kabinetsbeleid overigens op dat punt, hoe meer we achter lijken te lopen. Luigi van Leeuwen vindt ook dat we achterlopen. En dat komt dan omdat het ons aan ondernemerschap ontbreekt. Maar wat weet een ex-burgervader nu van ondernemerschap? Try him!

Lees verder »»

 
burgemeester advise mediation advise burgemeester zoetermeer