burgemeester zoetermeer mediation and advise advise
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Burgers kunnen zich nauwelijks uitspreken over keuzen, en worden steeds ontevredener. Nu de systematiek van het Gemeentefonds ook nog eens tot perverse prikkels leidt, wordt het tijd voor een ander concept. Prof. Luigi van Leeuwen stelt in zijn afscheidsrede voor om vooral in te zetten op kostensturing. Het moet maar eens afgelopen zijn met Spendierfreudigkeit.” Lees het hele artikel »»  
luigi van leeuwen mediation and advise burgemeester burgemeester zoetermeer mediation and advise
 
Pappen en nathouden is niet Luigi van Leeuwen’s stijl. Hij mag graag een robbertje vechten en zo wordt hij in bestuurlijke kringen ook gekend: een licht corporale stijl met directe aanspreekmethode. Een echte VVD’er zo op het eerste gezicht. Maar mind you, zeer geëngageerd! En met het vorderen der jaren nog een goede mediator geworden ook!

Lees verder »»

 
Het openbaar bestuur moet openbaar besturen. En de gemakkelijkste manier om dat te realiseren is via sturing op middelen. Vanuit een klassiek-liberale visie op de rol van de overheid en een gepaste bevlogenheid over wat die overheid voor de mensen kan betekenen, denkt Luigi van Leeuwen uiteindelijk altijd financieel.

Lees verder »»

 
luigi van leeuwen luigi van leeuwen burgemeester van leeuwen