advise mediation and advise mediation
contact | reageren | disclaimer Visie: de Andere Gemeente  
“Burgers kunnen zich nauwelijks uitspreken over keuzen, en worden steeds ontevredener. Nu de systematiek van het Gemeentefonds ook nog eens tot perverse prikkels leidt, wordt het tijd voor een ander concept. Prof. Luigi van Leeuwen stelt in zijn afscheidsrede voor om vooral in te zetten op kostensturing. Het moet maar eens afgelopen zijn met Spendierfreudigkeit.” Lees het hele artikel »»  
burgemeester zoetermeer mediation burgemeester zoetermeer mediation advise
 
Luigi van Leeuwen heeft altijd al iets met de Bouw gehad! Dat moet toch haast zijn Rotterdamse achtergrond zijn: hij groeide op in een stad in (weder)opbouw. En Luigi bleef bouwen. Hij was een bouwende burgemeester. Zowel in Capelle als in Zoetermeer zijn onder zijn bestuur heel veel projecten verzonnen, ontwikkeld en gebouwd. Dat heeft hem veel kennis opgeleverd over deze sector. En een visie op wat daar nog kan verbeteren!

Lees verder »»

 
Het openbaar bestuur moet openbaar besturen. En de gemakkelijkste manier om dat te realiseren is via sturing op middelen. Vanuit een klassiek-liberale visie op de rol van de overheid en een gepaste bevlogenheid over wat die overheid voor de mensen kan betekenen, denkt Luigi van Leeuwen uiteindelijk altijd financieel.

Lees verder »»

 
burgemeester van leeuwen mediation burgemeester zoetermeer luigi